It's FUN time!

Ugorj bele a szórakozásba és gyűjtsd össze a legtutibb tippeket

Imádjátok a fantasy-t, a sárkányokat, a boszikat és a tündéreket, akkor itt a helyetek!

Ha nem akkor is van néhány tippem!

Lásd:Naplós könyvek,Egyéb könyvek

Fantasy könyvek:

8-12 éves korig ajánlom

Elisabetta Gnone: Fairy Oak

1. rész:Az ikrek titka

(borító)

 

Ha ezt a könyvet elolvasod új érzeted lesz a boszorkákkal szemben. Rájössz, hogy nem is gonoszok, és jóban vannak a tündérekkel. Legalábbis Zöldapályvögyben, Fairy Oak falujában ahol a dolgok mindig is egy kissé másképp zajlottak.

2. rész:A Sötétség bűvölete

(borító)

Az Ellenség megtámadta Fairy Oakot. A Fény és a Sötétség ősi szövetsége meginogni látszik. Azonban a kapocs ami Vaníliát és Pervinkát összeköti feloldhatatlannak látszik. Ők a Fény és a Sötétség egyazon vérből. Közébük próbál beférkőzni az Ellenség. Vajon ellen tud állni Pervinka a Sötétsétség bűvöletének?                                                      

3. rész:A Fény hatalma

(borító)

 

 A Sötétség Urának tervét siker koronázta: az árulástól való félelem átjárja Fairy Oakot és Pervinkát szökésre kényszeríti. Az ikrek elszakadnak egymástól..... A Fény és a Sötétség ősi szövetsége ketté szakad. A mágusok védelme összeomlik, a háborút elvesztették. De talán nem minden az aminek látszik. A Fénynek még meg kell mutatnia hatalmát és e szerelem rejteget még egy titkot.


 

Licia Troisi: Sárkánylány

1. rész:Thuban öröksége

 

"Sofia lassan kinyitotta a szemét. Repült. Szárnyai verdestek a levegőbe, alatta pedig kirajzolódott a romok labirintusa. Nem tudta elhinni(...) Olyan természetesnek érezte őket, mint kezét,lábát. Szépséges , valódi, erős szárnyak voltak. És hatalmasak. Thuban szárnyai. Ezeket látta álmában, ezek a szárnyak rpítették éjjelente a fehér város fölött. Elragadtatottan fekacagott, és egy pillanatig még azt is elhitte magáról, hogy valóban különleges."

2. rész:Idhunn fája

Licia Troisi - Sárkánylány II: Idhunn fája

A fiú nevetett. - Nem érdekes, ki vagyok én. Úgysem tudsz megállítani engem.
Homlokán fénylett az anyajegy, feketével kevert aranyló fény áradt belőle, amely azonnal meggyújtotta a Sofia által növesztett béklyót. Aztán hatalmas, aranyozott szárnyak nőttek a fiú vállán, a semmiből folyékony fém bugyogott elő, és elöntötte a mellét, karját, s egy szempillantás alatt páncél borította a testét.

 

3. rész:Aldibah homokórája

Licia Troisi - Sárkánylány III. - Aldibah homokórája

 

"A fekete villámok alkotta ketrec szétfoszlott, és Lidja a földre esett. Fabio még egyszer lesújtott Nidára, nagy vágást ejtett a hátán, majd Lidjához futott. - Gyere, nem maradt más, csak a menekülés - sziszegte, Elszalasztottá a lehetőséget és ez felbőszítette. Ha ez az ostoba liba képes lett volna vigyázni magára, vagy egyedül elbírt volna az ellenfelével, akkor végre rendezhette volna a számlát Ratatoskrral. De így most nem megy. Lidja lassan felkelt, és a fejét rázta. - Mozogj már! - sürgette a fiú, mielőtt a hátára mért hatalmas ütés le nem terítette. Ratatoskr."


 

 8 év felettieknek ajánlom

Marcus Sedgwick:Boszorkánydomb

Marcus Sedgwick - Boszorkánydomb

A tűzvész olyan családi tragédia volt, ami élete végéig kísérti majd Jamie-t. De Crownhill falvában még más is zajlik: valami félelmetes, amelynek egy gonosz vénasszonyhoz van köze, aki Jamie álmaiba furakszik. És egy rémült lányhoz, aki egy boszorkányüldözés áldozata. Jamie mindenütt érzi a lány jelenlétét. Bárcsak áttörhetné az időkorlátot, és megmenthetné. Egy mai fiú, egy XVII. századi lány, egy vénségesen vén öregasszony: életüket egyetlen pillanatra a tűz forrasztja össze. És miközben fény derül Cronwhill és a boszorkányai sötét titkaira, Jamie szembenéz a legszörnyűbb félelmeivel, hogy felszabadítsa magát a múlt borzalmai alól. 

 

 

 12 éves kortól ajánlják, de én 10 éves koromban olvastam



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 5
Heti: 7
Havi: 50
Össz.: 7 855

Látogatottság növelés
Oldal: Fantasy könyvek
It's FUN time! - © 2008 - 2024 - fun-blog.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »