It's FUN time!

Ugorj bele a szórakozásba és gyűjtsd össze a legtutibb tippeket

Kaland regény:

8 év felettieknek ajánlom

Rick Riordan:A 39 kulcs I.-A csontlabirintusRiordan, Rick: A 39 kulcs 1. - A csontlabirintus 

Mi történne, ha rájönnél, hogy a családod az egyik leghatalmasabb család a történelemben? Mi lenne, ha azt mondanák, hogy a család erejének forrását elrejtették a világ különböző részein, 39 kulcs formájában? Mi lenne, ha választás elé állítanának – fogod az egymillió dollárt és elsétálsz. vagy megkapod az első kulcsot? Ha Amy vagy Dan Cahill helyében vagy, a kulcsot választod – és megkezdődik a veszélyes hajsza.

 Gordon Korman:A 39 kulcs II.-Egyhamis hangGordon Korman - A 39 kulcs 2. - Egy hamis hang

A HAJSZA FOLYTATÓDIK... Folyik a verseny a 39 kulcs után, ami roppant hatalmat őriz. A tizennégy éves Amy Cahill és öccse, Dan meglepődve találjak magukat az élen. A kutatás Bécsbe viszi őket, és náluk van Mozart egy művének kódolt kottája is, ami a második kulcshoz vezető nyom. De egy hordányi hataloméhes rokon lohol a nyomukban, és Amyék nem tudhatják, hogy a diadal felé hajóznak-e vagy egyenesen a halálos csapdába.

Peter Lerangis:A 39 kulcs III.-A kardtolvaj

Peter Lerangis - A 39 kulcs 3. - A kardtolvaj

Halálos szövetség. A világ különböző részein elrejtett 39 Kulcs utáni hajszában csak egy szabály van: NE BÍZZ SENKIBEN. De mikor a vadászat Japánba vezeti a tizennégy éves Amy Cahillt és öccsét, Dant, úgy tűnik, ha meg akarják találni a harmadik Kulcsot, egyetlen esélyük megbízhatatlan nagybátyjuk, Alistair Oh. Vajon elég bolondok lesznek, hogy megkössék a szövetséget? Mivel szükségük van a Kulcsra, Amynek és Dannek talán nincs más választása. De a Cahill családban az a módi, hogy ha az ember megbízik a rokonaiban, akár meg is ölhetik.

Romantikus regények:

12 év felettieknek szól

Katherine Applegate:Szívzűrök-sorozat

1. rész:Zoey görbe utakon

Katherine Applegate - Zoey görbe utakon

A Szívzűrök-sorozat első kötete az utóbbi évek egyik legjobb tinisorozatának nyitó darabja! A nyolc középiskolás barát élete a megszokott mederben folydogál az aprócska és álmos Chatham Island-en. Amikor egykori haverjuk, Lucas két, javítóintézetben eltöltött év után visszatér a szigetre, elhatározzák, hogy kiközösítik. Csakhogy a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy eltervezték. Eddig úgy hitték, jobban ismerik egymást, mint a saját tenyerüket. Hamarosan rájönnek, hogy még önmagukról sem tudnak mindent...

2. rész:Jake rájön

Katherine Applegate - Jake rájön

Zoey Jake háta mögött félrelép Lucassal, aki régebben Claire-rel járt. Claire lassanként beleszeret Jake-be, de van egy titka, amiről csak Lucas tud, és rettenetesen fél, hogy mi lesz, ha Jake rájön.

 3.rész:Nina nem mondja el

Katherine Applegate - Nina nem mondja el 
Először Zoey szűrte össze a levet Lucasszal, és Jake rájött. Azután Claire szakított Bennel, hogy Jake-kel járhasson, de végül egyedül maradt. Most Nina boldog, mert mindig is Bent szerette, és most végre felvirradt az ő napja. Csakhogy nem jöhetnek össze, ha Nina nem mondja el.     

4.rész:Ben szerelmes

Katherine Applegate - Ben szerelmes 
Együtt nőttek fel egy aprócska szigeten. Azt hiszik, mindent tudnak egymásról, de csak most kezdenek rájönni az igazságra. Ben két lányba szerelmes: Claire-be, a régi szerelmébe, és Claire húgába, Ninába, akivel egyszer szenvedélyesen csókolódzott. Vajon sikerül-e rájönnie, melyiket szereti jobban, mielőtt mindkettőt elveszíti?


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 6
Heti: 5
Havi: 48
Össz.: 7 853

Látogatottság növelés
Oldal: Egyéb könyvek
It's FUN time! - © 2008 - 2024 - fun-blog.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »